Over O&T Group

O&T Group verzorgt sinds 2006 brandveiligheidsadvies voor het ontwerp, de uitvoering en het beheer van allerlei soorten panden met uiteenlopende functies.
Een gebouw is op de eerste plaats een werkplek, productiehal, opslagplaats, hotel, kantoor, of welke andere functie het ook heeft. En natuurlijk moet de veiligheid, van de mensen die gebruik maken van deze gebouwen, geborgd zijn. Wij zijn van mening dat de brandveiligheidsvoorzieningen die hiervoor nodig zijn, moeten passen bij het gewenste gebruik en/of de beoogde esthetische kwaliteit die men wil bereiken.
Niet alleen als adviseurs van O&T hebben wij, gedurende onze carrière, vanuit meerdere functies met brandveiligheid te maken gehad. Hierdoor begrijpen we de doelstellingen en uitdagingen waar u als ondernemer, ontwerper, projectontwikkelaar, aannemer of investeerder voor staat. Wij werken vanuit een risicogerichte aanpak, waarbij we onze kennis van ontwerpprocessen en de praktische kant van het bouwen, combineren in ons advies. Hierbij kunnen we commercieel met u meedenken, om tot passende oplossingen te komen. Daarmee zijn wij in staat om de brandveiligheid van uw gebouw te waarborgen, met minimale impact op de (werk)processen.

Visie O&T Group

Visie O&T Group

  • Verdiepen in de klant en het proces binnen het gebouw
  • Begrijpen wat de belangen van de klant zijn

  • Brandveiligheidsvoorzieningen dienen ondersteunend te zijn aan het gebruik en indeling van het gebouw i.p.v. noodzakelijk kwaad
  • Risico gerichte benadering
Visie O&T Group

Samen met O&T Group tot een brandveilig gebouw

Kom met ons in contact!

Zo maakt O&T Group uw gebouw brandveilig

O&T Group nodigt u van harte uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. Tijdens onze afspraak maken we kennis met elkaar en beantwoorden wij uw vragen over onze dienstverlening en werkwijze. Ook leren wij meer over uw brandveiligheidswensen, werkprocessen en bedrijfsdoelstellingen.

O&T kan u van A tot Z ontzorgen met betrekking tot de brandveiligheid van uw gebouw. U kunt ons in iedere fase van een project inschakelen. Wij kunnen het meest voor u betekenen wanneer u ons zo vroeg mogelijk bij de plannen betrekt.

U kunt ervan op aan, dat u van ons brandveiligheidsadvies van hoge kwaliteit ontvangt, dat naadloos aansluit op uw situatie.

We zijn flexibel en hebben geen 9/5 mentaliteit. Bij acute brandveiligheidszaken handelen wij snel en correct, omdat we weten dat het belangrijk voor u is.

Bij O&T vinden we persoonlijk en direct contact met u als klant belangrijk. Maak een afspraak met: Kevin Truijens. Als één van de eigenaren van O&T Group, bouwkundige én senior brandveiligheidsadviseur, kan hij u precies vertellen wat wij voor u betekenen kunnen.

Adviesgesprek
  • Servicegericht

  • Advies van hoge kwaliteit
  • Flexibel en snel

Kevin Truijens

Al 14 jaar specialist in brandveiligheid